vrijdag 12 juli 2013

Post!

Even snel een berichtje van mij. De afgelopen dagen ben ik best wel druk geweest kan ik zeggen. Wat ik allemaal gedaan heb laat ik jullie natuurlijk nog weten, maar voor nu is dat even iets te veel schrijven ;-)
 
Nee vandaag laat ik jullie alleen even zien, wat ik van de week in de brievenbus kreeg.
Kijk deze envelop lag in ene op mijn mat. Ik vroeg met meteen af van wie zou het zijn? Ik had niets verwacht en dan is het altijd extra leuk, te minste dat vind ik. Juist extra leuk.
 En wat zag ik deze envelop was gecontroleerd door de post. Nog nooit zo sticker gezien. Ik vraag me dan meteen af wat ze dan precies controleren, maar ach wat doet het er eigenlijk ook toe. Open met die envelop.
 En wat haalde ik uit deze leuke envelop? Dit!
 Een mooie zelf getekende kaart van Haakjuffie, of beter gezegd van Miss Sweethart. Een geluksvogeltje. Die ik wel kan gebruiken momenteel en een lieve brief.
 Voor de foto hang ik mijn geluksvogeltje aan een letter om mijn dressoir. Waardoor ik me meteen afvraag of ik deze aan mij tas kan hangen of zou hij dan kapot gaan? Dat zou ik heel erg zonde vinden.
De kaart gaat bij de andere kaarten. Die ik de laatste tijd ontvangen heb en zoals jullie zie passen er nog meer kaarten bij, maar ik ga er vanuit dat ik vonden week nog wel wat kaarten erbij krijg, omdat ik dan jarig ben ;-)
 
Daarom ben ik de komen de dagen ook weer druk. Morgen boodschappen doen voor de verjaardag, zondag feestje voor mijn familie en vrienden. Maandag even aan de bak voor mijn werk, want dinsdag ga ik gewoon werken. Jarig of niet. 's avonds komen mijn ouders en gaan we gezellig met ze vieren wat eten. Dus zoals jullie kunnen lezen. Ben ik weer zo druk al een baasje. Volgende week zal ik jullie weer even op de hoogte brengen van het een en ander.

4 opmerkingen:

  1. Wat een lieverd die haakjuffie.
    Mooie kaart en leuk vogeltje!
    En alvast gefeliciteerd! Morgen ga ik hard zingen voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke post! En wat heb je een gezellig kaartenrekje zo! :)

    BeantwoordenVerwijderen