maandag 20 mei 2013

Veranderingen op mijn blogChanges! Het woord zegt het al veranderingen gaan hier plaats vinden. Want ik neem de volgende afslag.

Zoals ik aangegeven heb op mijn andere blog gaan er hier wat veranderingen plaats vinden. Ik voeg namelijk mijn blogs samen. Ik ga vanaf heden alles hier bloggen. De komende weken zal ik nog wel even druk zijn met goed vormgeven van mijn blog, zodat mijn blog er ook weer goed en overzichtelijk uit ziet. Want twee bloggen in een is natuurlijk wel een verandering. Ik hoop dan ook vanaf 1 juni toch alles goed op de rit te hebben hier.

Wat kunnen jullie hier nu van mij gaan verwachten dan? 
Natuurlijk blijven hier alle Onny's creaties voorbij komen, de Klus in huis verhalen van mijn andere blog, maar ook ga ik hier nog nieuwe dingen aan toevoegen. Daar ga ik nu nog even niet zoveel over zeggen, maar dat volgt vanzelf eerst even Klus in huis goed vormgeven in deze blog en dan de volgende stap.

Give Away of Welkoms Gift
Ik ben in ieder geval blij dat de volgens van Klus in huis met me mee verhuist zijn en zeg dat ook voor hun WELKOM op deze blog. Natuurlijk ben ik ook heel blij met mijn trouwe volgen. Dus daarom ga ik in de maand juni een Give Away (of misschien beter gezegd in dit geval een Welkoms Gift) houden. Daar heb ik de komen de weken dan ook nog even te tijd voor om over na te denken. Ik zou zeggen hou mijn blog goed in de gaten ;-)

1 opmerking:

 1. Lieve Conny,

  Ik heb je blogje gelezen en heb respect voor je!
  Goed dat je wat meer tijd voor jezelf gaat nemen en bloggen niet meer ziet als "moeten" .
  Volg je hart, ik blijf je in ieder geval volgen hier.
  Dikke kusss * Haakjuffie *

  BeantwoordenVerwijderen