woensdag 25 september 2013

Liebster award!

 
Zondag heb ik van Crealice de  Liebster award gekregen. Ik had hem al vaker voorbij zien komen en heb me diverse keren zitten bedenken wat zou ik zeggen. Wil ik wel iets zeggen? Wil ik die award wel? Steeds heb ik gedacht nee dat wil ik helemaal niet, maar nu ik deze leuke award gekregen heb, denk ik er toch anders over. Dankjewel lieve Crealice voor deze award. Toen ik jou liebster zat te lezen dacht ik al "Heb ik dit geschreven?" Haha jou antwoorden hadden de mijne kunnen zijn, maar jij stelde me toch wat andere vragen ,dus deze ga ik lekker beantwoorden.
  
De vragen van Crealice:
1. Wat doe je in het dagelijks leven ( behalve bloggen)
Momenteel werk ik 2 ochtenden op kantoor, 2 ochtenden op het dierenasiel bij de honden en 1 ochtend thuis aan mijn re-integratietraject. Hopelijk kan ik ooit weer fulltime aan het werk, maar dat is nog even afwachten.
2. Wat is je favoriete plek?
Favoriete plek? Ik geloof niet dat ik een favoriete  plek heb. De plek is voor mij minder belangrijk dan de mensen om me heen. Al moet ik zetten, zal we over een plek praten, ik het meeste van de natuurlijk kan genieten.
3. Wie of wat is je grootste inspiratie?
Ik zeg altijd lang leven het internet en ook ik ben van mening (net als jij Crealice) dat je van verschillende mensen kunt leren. Ik zeg altijd iedere persoon is voor een bepaalde reden een bepaalde tijd in je mijn leven. De ene iets langer dan de ander, omdat ze me allemaal iets willen bijbrengen, willen geven of ik misschien iets aan hun mag geven. Daarom ben ik altijd blij met een nieuwe vriendschap, maar laat ik een vriendschap ook zonder problemen los, als deze over is. Dan heeft het zo moeten zijn zeg ik maar.
4. Waarom ben je een weblog gestart?
Ik werd door mijn lieve vriendin Mirjam (van Kaza Maria en Mirjam down under) in contact gebracht met de blogwereld. Zij deed toen haar 366 dagen project. Ik werd hierdoor geïnspireerd om hier ook wat mee te doen. Zo ben ik begonnen met Klus in Huis. Na een tijdje vond ik het leuk om ook andere dingen te delen met mijn volgers en ben ik begonnen met Onny's.  Eerst om mijn creaties te laten zien en later gewoon om te delen wat ik wil delen met jullie.
5. Wat durf je absoluut niet?
Alle angsten zijn er om te overwinnen, dus ik doe niets absoluut niet, maar iets wat ik liever niet doe is verplicht spreken voor een groep.  
6. Waarvan geniet jij het meest?
Ik kan genieten van zoveel. Van mijn lieve mannen, een glimlach van een wildvreemde, een onverwachts kaartje in de bus, een wandeling met Lobbes en zijn vriendjes, de natuur, een terrasje pikken met mijn vriendinnen, een knuffel van mijn moeder, creatief bezig zijn. Nou ja ik kan zo nog wel even doorgaan haha.
7. Is er iets wat je al heel lang wil doen maar er nog altijd niet van is gekomen?
Ja diverse creatieve ideeën uitwerken. Ideeën zat, maar tijd te weinig.
8. Waarvoor kunnen ze jou ´s nachts wakker maken?
'S nachts wakker maken? Nee doe maar niet. Als ik op bed lig moet je me gewoon met rust laten en lekker laten slapen. Er is maar één reden waarvoor je me echt wakker mag maken en dat is alles er ECHT iets aan de hand is.
9. Wat is je favoriete blog?
Ik heb niet één favoriet, maar meerder haha. Ze verschillen ook van soort zeg maar. Van creatief zijn met de naaimachine, haaknaalden, kralen, opruimblog, snailmail/postblog tot gewoon een gezellig verhaal over het een of ander. Af en toe heb ik dan ook veel te veel blogs om te lezen dat ik het niet eens bij kan houden, maar mijn favorietjes sla ik echt nooit over. Ook al is het een week later dat ik ze lees. Lezen doe ik ze.
10. Wat is je grootste wens?
Mijn grootste wens ga ik natuurlijk niet vertellen, want dat komt hij nooit meer uit. ;-)
11. Wat zijn jouw plannen voor morgen?
Morgen ga ik weer gezellig naar het dierenasiel en 's avonds zit ik op de knipstoel bij mijn schoonzus of beter gezegd de kleurstoel, want ja mijn haartjes worden geverfd. Niet blond, maar wel geverfd zeg ik dan altijd hahaha.

En dan mag ik nu ook 11 blogs nomineren voor de Liebster award. Pffff wie dan? Ik vind dat iedereen een award verdient, maar ja ik kan niet iedereen een award geven of wel? Wat mij betreft verdient iedereen een Liebster, maar ja omdat ik er maar 11 mag nomineren. Nomineer ik een aantal blogjes, waarvan ik altijd geniet.

Het zijn:

Ik hoop dat jullie allemaal mijn Liebster accepteren.
 
Mijn vragen aan jullie zijn:
1. Wat doe je in het dagelijks leven ( behalve bloggen)
2. Welke plek zou je graag eens willen bezoeken?
3. Wie of wat is je grootste inspiratie? 
4. Waarom ben je een weblog gestart?
5. Wat is je grootste trots in je leven?
6. Waarvan geniet jij het meest?
7. Is er iets wat je al heel lang wil doen maar er nog altijd niet van is gekomen?
8. Waarvoor kunnen ze jou ´s nachts wakker maken?
9. Op welk zelfgemaakt item ben je het meest trots?
10. Wat vind jij echt onwijs irritant?
11. Wat zijn jouw plannen voor morgen?

Liefs Conny
 

14 opmerkingen:

 1. Erg leuk om zo meer over jou te lezen. Vind het ook lief dat je me nomineert voor deze award, je bent de tweede al :D
  Maar ook deze keer sla ik af.... op mijn blog staat ook dat ik geen awards wil, hoe lief ook. Ik blog om mensen heppie te maken, en daar hoef ik geen award voor.

  Liefs xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooo sorry ik heb niet gezien dat je geen aard wilde hebben en ik vind ook zeker dat je hem wel verdient hhoor, maar zoals ik al schreef iedereen verdient het ;-) als je deze aard niet aanvaard ook goed je weet dat het goed bedoel is en je weet dat jij een van de mensen bent die mijn heppie maakt ;-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk om eens te lezen zeg! En lief dat je me nomineerde ! Ik ga er eens over denken. Is het de bedoeling dat ik de antwoorden ervan op mijn blog zet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en ja het is de bedoeling dat je het op je eigen blog zet. Ik lees het toch wel haha

   Verwijderen
 3. leuk dat je de vragen hebt willen beantwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het leuk om te doen en voelde me ook vereerd. Bedankt x

   Verwijderen
 4. Wat leuk om te lezen en wat liet dat je me hebt genomineerd! Ik voel me vereerd!! :-)

  Hoe snel moet ik de antwoorden van jouw vragen op mijn blog zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en zo snel als je kunt (wilt). Ik heb er een paar dagen over gedaan (meer omdat ik geen tijd had haha)

   Verwijderen
 5. Ik zag de titel van je blogpost en dacht: wat leuk voor Conny!
  En wat leuk om meer over je te lezen.

  Toen zag ik dat je mij genomineerd hebt! Wat lief.
  Ik zag de award op andere blogs wel eens langskomen en dan dacht ik: ik wil 'm niet. Pff, moet ik al die vragen beantwoorden, weer nieuwe vragen bedenken en dan ook nog 11 anderen nomineren.
  Maar deze week is anders. Ik heb zoveel ideeën waarover ik wil bloggen, maar waar ik de woorden niet voor kan vinden. Nu hoef ik alleen maar de vragen te beantwoorden ;-)
  Je nominatie komt dus precies op het goeie moment. Ik probeer het zo snel mogelijk te doen.

  lieve groet
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg bedankt liefje namens Miss Anne en King Bjorn! We komen zsm erop terug.......... Fijne zondag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lieve Conny, dank voor de nominatie. Totmijn schande loop ik achter met blogjes lezen en had het nog niet gezien tot Anita me er opmerkzaam opmaakte. Ik ben vereerd dat je me hebt voorgedragen en heb net over je vragen zitten nadenken en er staat nog 1 vraag open, op welke creatie ik het meeste trots ben. Ik twijfel nog, dus ik ga er een nachtje over slapen ;-)

  Moet ik nu weer 11 blogs nomineren?

  x Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Slaap er maar een nachtje over ;-) en als je er 11 weet kan dat maar doe wat je wilt zou ik zeggen ;-)

   Verwijderen
 8. Oeps, sorry, zie nu pas dat je me genomineerd hebt. Ik ga hem toch beleefd afslaan, zoals je gemerkt hebt doe ik momenteel weinig meer met mijn blog. Dus ik vind hem zelf op dit moment geen Award-waardig.... groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen