zondag 13 oktober 2013

Kringloop schatjes

Gister ben ik weer eens lekker bij de kringloop geweest en natuurlijk vond ik weer leuke dingen. Kijk dit vond ik allemaal.

 Leuke puzzels, memory en een stempel set. Helemaal blij mee. Ook vond ik nog een paar scharen met in mijn achter hoofd dat mijn moeder nog niet zo lang geleden naar mijn scharen vroeg. Ik dacht kan ik haar blij maken met een paar de zelfde scharen. Sorry mam, het zijn niet de zelfde dus ik wil ze graag zelf houden. Mocht ik weer een set tegen komen zijn ze echt voor jou.
 
Ook vond ik deze.
 Ik weet nog niet precies wat ik er mee kan, maar vond ze leuk. Het lijkt wel een soort krijt of zo iets.
Mocht iemand weten wat je hier precies mee kunt hoor ik het natuurlijk graag.
 
Ik legde ze nog even mooi op kleur. Toch net iets overzichtelijker vind ik.
Ook vond ik nog een paar andere leuke dingen, maar die laat ik even niet zien, want die zijn voor een paar mensen die hier vast en zeker mee lezen. ;-)  Dat zien jullie van zelf nog een keer voorbij komen.
 
Ook ben ik lekker aan het snailmailen geweest, maar dat laat ik jullie later deze week zien. Eerst moet de snailmail aankomen bij de ontvanger.

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat een goeie vondsten heb je weer gevonden...heerlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als het goed is hoef je deze niet te slijpen. als ze kort zijn moet je ze op de 1 of andere manier weer omhoog kunnen krijgen????? wat een leuke aankopen heb je gedaan zeg

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne kringloopvondsten. En nu lekker gaan freubelen, ideaal weer voor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen heb je gevonden. Die krijtjes zijn handig, die duw je omhoog in de houder.
  x Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt weer mooie schatten gescoord. Misschien kun je met de krijtjes 'boekselen'. Ken je dat nog niet? Google het woord en kijk bij afbeeldingen. Dan doe je vast inspiratie op.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tip. Ik heb er al even op gegoogled en dat geeft weer leuke ideeen :D

   Verwijderen
 6. leuke spullen heb je gescoord. Ik vergeet bij de kringloop altijd om bij het kinderspeelgoed te kijken. Neem tenminste aan dat het daar bij ligt. Zaterdag gaan we weer "kringlopen". Proberen er dan aan te denken. Ik ga ook eens googlene op boekselen....

  BeantwoordenVerwijderen