donderdag 3 oktober 2013

Nog meer herfst

Zondag liet ik jullie mijn eerste herfsttafereeltjes zien. Ik had ook nog wat spullen naar beneden gehaald en legde het gezellig op een schaal.
 
Ik was er niet helemaal te vrede over er moest meer kleur in vond ik. Dus kocht ik nog wat spulletjes en maakt er uiteindelijk dit van. 
Ook zocht ik hier in het bos nog wat herfstspulletjes. Ik vind het best schattig, als zeg ik het zelf ;-)
Veel gezelliger als de eerste schaal niet?
 
Ook haalde ik deze paddenstoel naar beneden. Kennen jullie hem nog? Ja zoals jullie hier hebben kunnen lezen wat dit een surprise dit ik kreeg. Ik vond hem zo leuk dat ik hem bewaarde. Leuk voor de herfst. Ik haalde de kromgetrokken blaadjes er allemaal af. Die zou ik wel vervangen.
Maar het is herfst en ik had er nog niet mee gedaan. Bij de Xenos vond ik gekleurde nep herfstblaadjes. Leuk dit ga ik gebruiken hoef ik ze ook nooit meer te vervangen. Zo gezegd en gedaan en werd er van deze surprise
Dit gemaakt.
Het enige wat eigenlijk nog mist in een kaboutertje die er onder kan zitten. Helaas heb ik deze nog nergens gevonden. Mocht je een (herfstig) kaboutertje vinden van ongeveer 10 a 15 cm, laat het me dan even weten, ik zou het leuk vinden een kaboutertje er onder te hebben. Ik zie het in mijn hoofd al helemaal voor me :D
 
Ook verving ik mijn "hart"fotolijst en mijn hartjes slinger (die ik gekregen had van Ricky tijdens mijn friendship Swap begin dit jaar)
 voor dit
Deze krans en slinger maakte ik 2 jaar terug. Helaas kun je een beetje te goed zien dat hij in een doos gezette heeft. Dus dit is het laatste jaar voor deze krans. Eigenlijk wil ik nog een spinnenweb haken, maar heb nog geen patroon gevonden, waarschijnlijk moet ik zelf iets gaan bedenken en dan moet ik er nog de tijd voor hebben om hem te haken. ;-)
Wie weet gaat het nog lukken en anders wordt het volgend jaar.

Ooo ja zou ik nog bijna vergeten.
Vandaag liep ik in het bos met een van de asielhonden toen ik dit zag.
Heerlijke herfstsfeer.
 
Toen ik iets verder liep zag ik dit. 
 Hihi grappige he. Volgens mij was hier een kaboutervergadering aan de gang, maar schrokken ze van mij en de asielhond. Hun stoeltjes (de kleine paddenstoelen) stonden er nog en de lekker besjes die ze meegenomen hadden om lekker van te kunnen eten. Jammer de ik de kabouters niet gezien heb anders had ik een van hen kunnen vragen of die niet lekker een paar weken onder mijn paddenstoel wilde zitten.

Ze zullen vast ergens achter een boom of zo gestaan hebben. Ik ben maar gauw doorgelopen het was niet de bedoeling hun vergadering te verstoren natuurlijk.
 
 

13 opmerkingen:

 1. Leuk, leuk, leuk en leuk!
  Ze zijn ook zo vlug hè die kabouters....

  Ik maakte een spinnenweb van een patroon dat ik vond bij garnstudio. Ik vond het bij de haakinstructievideo's. Het filmpje duurde zes minuten en het was bijna en als je een snelle haakster bent kon je de instructiedame bijhouden. Ik niet trouwens ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die kabouter zujn wrg voor je ze kunt zien.

   Ooo ik zal een kijken. Thanks voor de tip daar had ik nog niet gekeken.

   Verwijderen
 2. oh wat een mooie herfstschaal. Jammer dat de kastanje niet altijd blijven glimmen. Ik heb zondag ook een berg kastanjes meegenomen van een herfstwandeling. Leuk die paddestoel. Ja een kaboutertje zou leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze glimmen altijd zo mooi hè. Als het vocht er uit is verliest het helaas ook zijn glas.

   Verwijderen
  2. ik kreeg eens een tip van een medeherfstwandelaarster om ze in te wrijven met olijfolie. Dat helpt dus ook niet, kan ik je vertellen.

   Verwijderen
  3. Ik heb ooit eens gehoord haarlak, maar dat heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Bladglans voor planten kun je ook gebruiken volgens mij.

   Verwijderen
 3. Ik had van die leuke kabouters bij de xenos maar zie nu ook niet meer !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik had ze ook in het krantje gezien, maar toen ik in de winkel kwam van de week hadden ze niets meer :-(

   Verwijderen
 4. hihi gekke meid, ik zal voor je kijken voor een kaboutertje voor bij je gezellige paddestoel.
  De tweede foto van je schalen is inderdaad leuker, lekker veel kleur!
  Enneuh je kunt ook een kastanje met sateprikkers beprikken en daartussen wollen draadje maken als spinneweb.
  x Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooo ja zon spinnenweb maakte we vroeger altijd op school. Ook een idee even kijken wat het mooiste pas. Het moet in een lijst komen.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie herfsttaferelen bij jou!! En lief dat je bij mijn dochter besteld hebt, dankjewel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tafereeltjes heb je gemaakt, ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you got to watch this video
  right away...

  (VIDEO) Have your ex CRAWLING back to you...?

  BeantwoordenVerwijderen