maandag 23 december 2013

Leuke dingen gekregen via de post.

Als eerste wil ik met jullie mijn Santapost delen. Ik kreeg het al vorige week, maar vergat het bij mijn vorige blog te melden.
Ik kreeg van Emilie een hele lieve 365 dagen van Flow. Dus deze week kan ik nog even iets in elkaar knutselen en dan heb ik voor iedere dag iets leuks te lezen.
 
 

Zaterdag kreeg ik van Dreamstuff mijn gewonnen give away. met allemaal cupcakjes.
Schattige hè. Het etui (of hoe jullie het ook willen noemen) heb ik al meteen in gebruik genomen. Ik heb hier al mijn haaknaalden in gestopt.

En vandaag kreeg ik ook nog een envelop met een postcode op de achterkant die in niet kende. Van wie is dit dan dacht ik, maar toen ik het opende en dit schattige cadeautje erin zag, wist ik het.
Van Hanneke. De schat had voor Elise een schattige tasje gemaakt voor de bingo. Ik vond hem vanaf dag één helemaal geweldig. Maar mijn bingo kwam niet snel genoeg. Toen één van de andere bingo had en zei dat ze het tasje wilde. Reageerde ik op de blog van Elise. Ik vond het jammer, want het was zo'n leuk tasje. En nu ......

Nu heb ik hem zelf
Die lieve Hanneke vroeg mij in een berichtje om mijn adres, omdat ze me zo'n tasje wilde sturen. Hoe leuk is dat. Ik ben er heel blij mee. Ik kan hem zelf op 2 manieren dragen kijk.
 
Bedankt lieve Hanneke ik vind hem geweldig.

Op de give away van Susan had ik vandaag ook gehoopt, maar die is blijkbaar nog onderweg. Helaas, dat komt natuurlijk door alle kerstpost. Wie weet komt hij morgen. Ook hier ben ik heel blij mee. Het hart en het beertje in de sok gaan natuurlijk meteen mijn kerstboom in als ze er zijn, want ze passen hier goed bij. Als ik ze heb zal ik jullie nog wel een foto laten zien.

5 opmerkingen:

 1. Wat een verwennerij. Wat leuk allemaal. Je zou er bijna een dansje bij maken als je het open maakt.

  Fijne dagen!

  Lieve groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk, ik heb net ook dat flow-kalendertje in elkaar geknutseld! Fijne dagen!! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha ik vergat de badjas die gaat er ook overheen heerlijk aha.... ik wil je bedanken voor de toffe kaart precies helemaal gaaf zeg en die lieve tekst erin, en ik wil lobbes en jullie ook hele fijne dagen wensen
  liefs jenneke .... enne wat een enorme leuke post heb je gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heb vanmorgen vroeg of was het vannacht een heel bericht getypt en zoef weg...grr.
  Wat ben je heerlijk verwend! Ik hoop dat de flop vandaag binnenkomt en dat je nog een paar dagen van de hangers in de kerstboom kunt genieten. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke dingen heb je allemaal gekregen. Geniet er lekker van

  BeantwoordenVerwijderen