dinsdag 31 december 2013

Het jaar is al weer bijna voorbij

Ja, het jaar is al weer bijna voorbij. Het jaar is om gevlogen. Te minste voor mijn gevoel wel. De maanden waar weken en de weken waren dagen. Ik heb het idee dat ieder jaar weer harder gaat of ligt dit nu echt aan mij?
 
Ik heb een dynamisch jaar gehad. Veel geleerd (nog lerende), veel gegeven en ontvangen, nieuwe dingen ontplooid, maar vooral plezier gehad in het bloggen. Voornamelijk dankzij jullie.

Daarom wil ik in ieder geval al mijn volgers bedankt voor het volgen van mijn blog.
Vooral die mensen, die de moeite nemen om ook nog een reactie te plaatsen op mijn blog. Ik vind het heerlijk om deze allemaal te lezen. Volgens mij zeg ik dit veel te weinig. Ik waardeer het heel erg.
Ook al reageer ik misschien niet overal om terug. (Dat vind ik toch wel een kleine manke aan blogger, want als je er dan een reactie op terug geeft is het de vraag of die volger het ook weer leest, want je krijgt helemaal geen melding of zo. Maar goed dat terzijde.)
Ik wil jullie daarom extra bedanken. Zonder volgers heb ik toch sneller het idee ach wie leest het en waarom zou ik een blog schrijven. Ik weet dat al mijn blogjes gelezen worden en krijg er dan ook nog regelmatig leuke, lieve, ontroerende, mooie en grappige reactie op van jullie. Dank je wel.
 
Voor nu.....
 wens ik jullie een goed uiteinde en vooral een gelukkig, gezond, gezellig, liefdevol en creatief 2014.
 
Hebben jullie nog goede voornemens? Denk dan eens aan een van de onderstaande ;-)
 
deze zag ik op FB bij een van mijn vriendinnen staan en wilde hem toch wel graag met jullie delen

8 opmerkingen:

 1. Jij ook dank je wel voor het volgen van mijn en je lieve reacties. Ook ik kan deze waarderen!

  En dat zijn mooie goede voornemens die je hierboven geplaatst hebt (van Chrisje) Kan mij er helemaal in vinden en dan is eigenlijk alles al gezegd als je die voornemens na leeft.

  Een fijne jaarwisseling en alles wat wenselijk is in 2014!
  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor jou en degene die je lief zijn ook een goed uiteinde en een top 2014 gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op naar een mooi jaar met de allerbeste wensen. Hopelijk kapt Lobbes snel op zag net je foto op feestboek..
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens jou en de jouwe ook een heel liefdevol en mooi 2014.
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens jou een gezond en inspirerend nieuw jaar.
  Tot ziens in het nieuwe jaar, lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je maakt me benieuwd naar facebookpagina chrisje??
  hOE DAN OOK, VOR JOU OOK EEN HELE FIJNE JAARWISSELING (HOPELIJK IS lobbes NIET BANG VOOR VUURWERK!) EN EEN GEZOND 201! (OEPS...capslock, sorry)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind het jaar ook snel gegaan. Mooie tekst van Chrisje. Die moet ik ook eens opzoeken op fb en jou ook?? Bedankt voor je uitgebreide snails, dat blijven we gewoon doen in het nieuwe jaar. Het maakt niet uit hoeveel tijd er tussen zit.
  Een hele fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat mooi geschreven en dat plaatje is ook al zo mooi. Ik volg je nog niet zo lang maar doe mijn best om regelmatig even langs te komen. En inderdaad het is toch wel heel fijn als je volgers een reactie achterlaten, niet dat je het daarvoor doet maar het is wel heel leuk. Een fantastisch 2014 lieve Conny! Warme groetjes en knuffels van Susan

  BeantwoordenVerwijderen