maandag 30 december 2013

Cadeautje voor ... en aardigheidje van ....

Mijn nichtje 2 januari jarig, maar ze vierde het afgelopen zaterdag. Ze wilde graag geld, omdat ze voor haar pony spullen wilde hebben. Dat kost natuurlijk een boel centjes. Dus natuurlijk kreeg ze van haar oom en tante geld, maar niet zomaar geld in een envelop. Nee dat vind ik niet zo leuk dus ik bedacht dit.
 Een kaart met een lieve tekst en op de achterkant een 10 euromunt van onze koning met allemaal chocolade centen er om heen.
 
Dat vond ik nog niet leuk genoeg dus pakte ik het in, in het tasje wat ik van Even genaaid had gekregen. Ik weet zeker dat ze dit kaboutertasje helemaal leuk vind, dus geef ik het haar. (Hopelijk vind je het niet erg dat ik het weg gegeven heb. Natuurlijk ben ik niet met de eer gaan strijken en heb ik gezegd dat jij het gemaakt hebt Even genaaid).
 
Een mooi folietje er om heen en toen zag ons cadeautje er zo uit.
 
Gisteravond hoorde ik laat nog de brievenbus klepperen. Ik hoorde het wel maar dacht dat het een of ander foldertje was die door de brievenbus geduwd werd. Toen ik naar bed ging zag ik in ene een mooie leuke versierde groene envelop liggen met alleen mijn naam erop. Wat was dat nou?
 
Ik was natuurlijk te nieuwsgierig om hem te laten liggen tot morgen, dus ik ging op de trap zitten en opende de envelop.  Er zat een lieve kaart in van Debby.  Die ze dus nog bij me in de bus gestopt had.
Debby heel erg bedankt voor deze leuke kaart.

3 opmerkingen:

 1. zo geld geven is niet zo leuk nee maar je hebt er echt iets moois van gemaakt. Wat leuk het kaartje dat je kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post!!
  En grappig hoe je het geld hebt ingepakt, leuker dan gewoon een envelop. Fijn uiteinde!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt en veel leuker natuurlijk op deze manier.
  Zo een cirkeltje van leuk, lief en een beetje geluk moet je gewoon in beweging blijven gaan;-)

  Fijn jaarwisseling!
  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen