zondag 29 december 2013

De kerstdagen

De kerstdagen waren heerlijk. Voor dat de kerstavond begon kreeg ik op de valreep nog mijn give away van Susan. Ook had ik nog een engeltje besteld bij Susan voor een vriendin. Ze pakte het schattig in met nog een engeltje.
 Op de kaart stond dat ik deze zelf mocht houden of aan iemand anders geven. Ik hoefde er niet lang over na te denken deze engel vlieg deze kerst nog naar mijn zus.

 Ik zet de kaart bij alle andere kaarten die we al gekregen hebben.
 De hangers in de kerstboom. Dat zie er gezellig uit.
 
 Kerstavond was heerlijk een avondje op de bank in mijn huispakkie. Lekker naar kerstfilmpjes kijken. Ik maakte een lekker, makkelijke maaltijd.

Eerste kerstdag gingen we eerst een heerlijke wandeling maken bij de Mookse plassen. Het was er goed weer voor. We dachten nog het zou wel niet zo druk zijn. Nou dat hadden we even verkeerd ingeschat. Er waren zoveel mensen die blijkbaar het zelfde idee hadden.

Na de aangename wandeling op naar mijn ouders, om vervolgens door te rijden naar mijn zus. Gezellig met de familie bij elkaar. We werden getrakteerd op een 10 gangen menu. Helaas ben ik bij een aantal gerechten vergeten een foto te maken, maar hier hebben jullie een beetje een indruk in wat voor een lekkers we allemaal gehad hebben.
 Het was een heerlijke ontspannen en gezellige middag en avond. Ik kan wel zeggen dat ik het in tijden niet zo gezellig en relaxt vond. Echt van genoten.
 
Twee de kerstdag zijn we wezen ontbijten bij mijn schoonouders. Ook dit was heerlijk gezellig. Helaas vergat ik hier een foto te maken van de ontbijttafel. Tegen de tijd dat ik er aan dacht was de tafel al afgeruimd en al hihi.

Lobbes was blijkbaar nog moe van de eerste kerstdag. Hij had ook zo lekker gewandeld met ons en daarna heerlijk nog buiten gespeeld met ons neefje, dat hij vandaag het liefst opschoot kwam zitten.
 Zijn koppie was zo zwaar dat de bank zelfs steun moest bieden hihi.
 
Ik maakte deze avond voor onszelf nog een lekkere maaltijd.
Broodje met knoflooksaus vooraf, rollade met gebakken aardappeltjes en doperwten. En als toetje een lekkere ijstaartje met slagroom. Heerlijk om de kerst mee af te sluiten. Hebben manlief en ik lekker voor de buis gehangen.

Dus mij kerst was een heerlijke kerst kan ik jullie vertellen.


6 opmerkingen:

 1. Wat een fijne kerstdagen heb je achter de rug. Nu nog lekker na genieten!
  Wat een lieverd die Lobbes!

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een gezellige kerst zo te zien en lezen. Ik wens je een net zo leuk uiteinde en natuurlijk een mooi en gezond 2014! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat je ons even mee laat genieten van jouw heerlijke kerstdagen.
  En wat een schattig engeltje en mooie hangers in de boom.

  Voor 2014 wens ik je weer een lekker creatief en vooral gezond jaar toe, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dank voor je kerstkaart! k zie ook al een ster hangen in je boom;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat was het fijn om te horen dat je gewonnen hartje en de engeltjes nog op tijd in de kerstboom hingen, daar ben ik blij mee.
  Ja op het allerlaatste moment riep dat blauwe kralen engeltje dat ze mee wilde en ik bedacht me dat ik aan jou de keus zou laten wat daarmee te doen. Lief van je dat die naar je zus ging :). En ik hoop dat je vriendin happy is met het amethyst engeltje dat je bij me bestelde.
  Zo te lezen hadden jullie een hele fijne kerst, wij deden het lekker rustig aan en ik geniet nog steeds volop van uitslapen en bank hangen etc etc. Dikke knuff en een heel mooi uiteinde gewenst en een prachtig 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het ziet er heel lekker en gezellig uit. Een hele goede en fijne jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen