dinsdag 10 december 2013

Cadeautje voor Pien

Lieve volgers en medebloggers.
Bedankt voor alle jullie lieve reactie op mijn geefmaand blogjes. Ik vond het leuk en zeer leerzaam om hier aan meer te doen. De afgelopen weken hebben ik het lezen van de andere bloggen redelijk verwaarloost en waarschijnlijk zal ik dit de komende tijd ook nog even blijven. Ik heb besloten even wat meer tijd aan mezelf te besteden. Dus dit zal in houden dat ik niet alle blogjes meer kan lezen. Ja natuurlijk vind ik dat jammer, maar ja ik kan helaas niet alles bijhouden.
 
Wel wil ik jullie nog even mijn creatieve creatie laten zien. Vorige week zaterdag werden we verblijd met het nieuws dat vrienden van ons weer een dochter hebben gekregen. Natuurlijk zoals altijd zorg ik voor een leuk eigen gemaakt cadeau. Helaas vergat ik een foto te maken van het totaal. Ik maakte een luiertaart. Dit rompertje flockde ik met de naam van hun tweede dochter.
 
 De deurhanger maakte ik van een oude spijkerbroek en ik haakte een lief klein roosje. Ook hier flockde ik de naam op. Al zeg ik het zelf best schattig niet?
 
Ook haakte ik nog een mutsje. Het gratis patroon vond ik hier. Ik vond hem een beetje kaal dus zocht ik naar een mooie, lieve bloem voor erop. Ik koos voor de anjerbloem van Valerie
 Ik kon het jullie niet eerder laten zien, omdat het een verrassing moest blijven voor de ouders van Pien. Dit was het resultaat.

Helaas is het op de foto niet zo mooi als in het echt.

6 opmerkingen:

 1. wat ontzettend leuk zeg een wat een prachtige kado's

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat lief die babycadeautjes. Een luiertaart heb ik ook eens gemaakt met een collega. Een heel werk maar wel een mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke cadeautjes heb je gemaakt! Take it easy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat heb je mooie dingen gemaakt! Ennuh doe het lekker rustig aan hoor, wij lopen niet weg en als je een ding goed geleerd hebt afgelopen maand is tijd aan jezelf te geven. Warme groetjes en knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen