dinsdag 24 december 2013

Kersttig....

Het is al weer bijna kerst. Ja te tijd vliegt voorbij als je het mij vraag. Gister was het nog Sinterklaas en vandaag al weer Kerst. Te minste zo voelt het wel voor mij momenteel. Het heerlijk genieten van de kerstsfeer doe ik dit jaar niet, waarom niet? Ik weet het zelf niet, maar ik denk dat het komt dat ik gewoon te weinig energie heb en te veel dingen zijn die toch echt moeten, waardoor er te weinig (beter gezegd eigenlijk geen tijd) is voor leuke dingen, zoals gezellig met manlief en vrienden naar een grote kerstmarkt of zo. De heerlijk kerstsfeer proeven.
 
Gelukkig heeft de Kerstswap, die ik met Mirjam deed (jullie hadden hier bij Mirjam er al over kunnen lezen), nog enig sinds een beetje kerstsfeer voor mij gegeven. 
Ik gaf haar 15 december dit pakket
en ik kreeg van haar dit pakket.
Iedere dag een cadeautje uitpakken. Niet weten wat erin zit, dat vind ik altijd het leukste hihi. Vandaag mocht ik al weer het laatste pakje uitpakken. Deze.
Het hertje hing ik in de boom bij het andere hertje (wat ik van Crealice kregen bij de laatste snailmail van haar).
 Maar wat was nu het laatste cadeautje. Nou dit.
Natuurlijk pakte ik het meteen uit en heb ik even heerlijk zitten puzzelen met Lobbes.
Uuuh Lobbes heeft zitten puzzelen.
 
En wat heb ik nu allemaal gekregen? Nou ik zal het laten zien.
Zien jullie wat ik allemaal gekregen heb.
 
Natuurlijk het puzzelspel voor Lobbes.
 
Een witte boxer.
Die zocht een huisje, omdat hij een stukje van zijn oor kwijt was en hij hoopte bij mij te mogen wonen. Hihi. Natuurlijk.
 
Een bijenhuis.
 
Nagellak
Haha dat was duidelijk een hint. Ik en nagellak. Uuh ik kan nog beter zeggen ik en nagels hihi. Maar goed ik heb belooft de eerst volgende keer bij een nieuw sauna afspraakje er voor te zorgen dat mijn nageltjes gelakt zijn.
 
Lekker thee.
 
Een mooi boek om zelf tassen te haken of te breien.
Haken oke, maar breien. Ik zeg steeds "Nee aan breien ga ik niet beginnen." Maar ja wie weet ga ik het toch eens proberen. Wel heb ik al weer wat leuke tassen gezien die ik graag wil maken. Haha en ik heb mij eerste tas nog niet eens af. Dus dat zal wel een zoveel jaren plan gaan worden hihi
 
Magneettape
 
 Een boek. De weg naar Santiago de Compostela.
Ik ben geen grote boeken lezen, maar ben heel blij met dit boek. Ik heb het boek over de reis naar Santiago de Compostela van de vader van een vriendin van mij gelezen en vond dit fantastisch. Zo fantastisch, dat ik hem heel graag zelf een keer wil wandelen. Wanneer? Dat weet ik nog niet precies, maar dit is zeker een ding wat op mijn verlanglijst staan om ooit eens te doen, daarom interesseert dit boek me ook heel erg.
 
Een leuk spelletje uit de oude doos.
Heerlijk spulletjes van de kringloop. Ik ben er dol. Die interesse delen Mirjam en ik dan ook ;-)
 
En een mal voor een chocolade kerstpop. (hoe heet die ook al weer?)
Die heb ik al uitgeprobeerd. Kijk.
 Ik hoopte dat hij ook heel uit de mal kwam,
 maar dat viel heel erg mee.
 Helaas zijn de knoopjes en de oogjes niet goed gelukt. Ik had eerst in de mal de knoopjes en de oogjes voorzien van gekleurde snoepjes, maar helaas de chocolade is er langs gelopen, jammer maar voor de volgende keer weet ik dat dit dus niet kan ;-)
Ach voor de eerste keer vind ik hem best schattig.
Ook al is het niet helemaal geworden zoals ik wilde.
 
Ik heb de mand leeg gemaakt. Hier had ik al vanaf dan één dat ik hem zag een idee voor. Kijk
Alle wolletjes overzichtelijk in de mand en ja ik kan nog heel wat haken :D
 
En nu ga ik genieten van de kerstdagen, maar natuurlijk niet voordat ik jullie allemaal fijne kerstdagen heb gewenst. Dus....
 
 
Fijne Kerstdagen
Lobbes zit er al klaar voor. Er ligt nog lekkers onder de boom voor hem ;-)
 

8 opmerkingen:

 1. Het gevoel wat je beschrijft herken ik wel een beetje.
  Maar wat vond ik op mijn deurmat toen ik thuis kwam. Nou over verrassingen gesproken dan was dit een echte. Ik ben nu nog steeds verbaasd erover.
  Dank je wel lieve Onny. Gewoon super!

  Ik zie dat jij ook erg leuke pakketje hebt ontvangen!

  De boom ziet er heel gezellig uit, en zo te zien is Lobbes wel erg in de stemming. Ik wens je voor nu even via deze weg hele fijne kerstdagen en dat het gevoel er toch mag komen morgen.

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, het was echt leuk om te doen! Nogmaals bedankt moppie. Heeft Lobbes z'n oortjes al op of liggen die nog onder de boom? Fijne dagen........... xxx M

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijke verwennerijen .... ik vind de chocolade pop echt niet verkeerd hoor dat voor de eerste keer! en die lobbes hihi zo leuk zeg

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie ook fijne dagen, leuk ik kan nu jullie zeggen want heb je Lebbes en lief nu in het echie gezien :)
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zo'n mand met pakjes. Je bent heerlijk verwend.
  Dat filmpje met Lobbes is heel grappig.

  Ik ben dit jaar ook niet helemaal 'kerstig'. Ik zocht vandaag de kerstmuziek, maar toen ik het niet in een keer kon vinden heb ik ook niet verder gezocht. Geen puf voor.
  Bedankt voor je kerstkaart met de lieve tekst.

  Tot ziens in het nieuwe jaar.
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog meer leuke dingen! sjonge wat ben jij verwend zeg. Die chocoladepop is toch goed zo? Ziet er prima uit hoor.Fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geslaagde swap! Haha, die blik van Lobbes, liefff..... fijne dagen nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihihi wat grappig dat filmpje met Lobbes, wat een lekker ding is dat! En nou ik vind die chocolade 'cookie' erg goed gelukt, was hij ook lekker ;). Zalig verwend hoor met al die leuke kadootjes.
  Ook heel fijn om te horen dat mijn post op tijd is aangekomen vóór de kerst.
  Tsja hier worden de feestdagen minimaal gevierd dus heb er niet zoveel last van dat ik het kort op elkaar vind. Ik heb nu vrij en geniet van lekker lang uitslapen en het rustig aan doen. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen