zondag 19 januari 2014

Het moeten is geen moeten meer, dus lekker bezig geweest.

Haha zoals ik jullie gister al vertelde is er iets in mijn veranderd de laatst maanden. Voor het weekend had ik wat dingen gepland om te doen, maar nu ik kijk naar mijn lijstje (wat ik zaterdag ochtend maakt) heb ik niet alles gedaan. Voorheen zou ik er van balen en er alsnog alles aan doen om het nog geregeld te krijgen en nu......
 
Nu denk ik ach zo erg is het nou ook weer niet, dat de was nog een dagje langer blijft liggen. Dat ik de cakejes nog niet gemaakt hebt. Nee niemand die er last van heeft zelf ik niet :D
Ik heb  van het weekend wel dingen gedaan die moesten gebeuren, maar toch even anders als anders. Nu even iets wat moet en dan iets wat ik leuk vind. Om wat meer evenwicht te houden in mezelf.
 
Vandaag heb ik lekker aan mijn snailmail zitten werken. Daar had ik gewoon echt zin in. De creativiteit zat er weer lekker in dus dan wil ik er ook graag gebruik van maken. Het lag al een paar dagen te wachten om afgemaakt  te  worden . Zo dat het weer verstuurd kan worden. Ik laat alleen even de envelop zien anders verklap ik te veel.
 
Want ze leest vast mee ;-) Hij is onderweg. Uuhhh morgen gaat hij onderweg ;-)
Dus ik hoop dat je hem dinsdag of uiterlijk woensdag in je brieven bus mag vinden.
 
Ook ben ik vandaag begonnen maar mijn CAL deken, maar hier vertel ik de volgende keer wel meer over. Welke kleuren ik gekozen heb en zo.

4 opmerkingen:

 1. hihi fijn als het lukt de dingen te doen die je wilt
  ben benieuwd naar je deken ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je zo kunt denken! Je bent goed bezig! Wat een mooie envelop heb je gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent goed bezig. Knap hoor...echt!
  Strakke mooie envelop, we zullen binnen kort de inhoudt wel zien hier ergens in blogland, als die gene natuurlijk ook een blog heeft.

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kun je dat mij ook leren? Niet zoveel moeten. Ik heb ook altijd zo weinig tijd voor leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen