zondag 7 juli 2013

Oventje leef je nog?

Zoals ik jullie hier vertelde doet ons oventje het niet meer goed. We dachten dat misschien een muisje of zo aan de draad had zitten knagen. Dat was niet het geval, dus wij wisten het niet meer.

We belde met de Atag om te vragen of er met deze over problemen zijn. Ze kon het ons zo niet vertellen dan moesten ze lang komen. Dus dat moest dan maar gebeuren.

Eergisteren was het dan zo ver. Meneer monteur stond voor de deur, om te kijken naar het oventje. Oventje aan en na even pats (de stroom er weer af). Meneer monteur wilde weten of ik alle functie wel gebruikte. Nee grillen doe ik al jaren niet. "Dan ligt het daar aan" zei meneer monteur. Er kwam een technisch verhaal aan te pas (aar ik jullie niet mee zou vermoeien) en toen zei meneer monteur. "U moet gewoon even de gril wat vaker aanzetten en dan is het probleem opgelost." Fijn. Meneer monteur kan hier mij alleen vertellen dat ik gewoon alle functie moest gebruiken dan kan dit probleem niet ontstaan. Pfff. en toen zei meneer monteur. Dat is dan 98,45. Ik hoor je denken ja duur grapje. Voor alleen een oventje aanzetten en hoog uit 15 minuten binnen geweest te zijn.

Ik moest even slikken, maar ja toch maar betaald anders gaat meneer monteur nooit meer het huis uit. Of ik had Lobbes op hem af moeten sturen, want daar was meneer niet zo blij mee. Lobbes moest van mij netjes op zijn stoel blijven. Gelukkig doet hij dat dan ook wel.

Nu de oven toch gebruikt moest gaan worden heb ik meteen vanaf maar pizza gegeten. Heerlijk alleen......
Ja ik hapte in een stuk pizza en trek een sliert hete kaas mee mijn pizza af. Zo tegen mijn kin. AUW!!! Een vieze verbrande plek om mijn kin. :-(

Maar ja de plint kan er weer voor en dit klusje is dus gelukkig weer geklaard.

5 opmerkingen:

 1. Vind het een beetje een vreemd verhaal dat je de grill af en toe moet gebruiken :-) nog nooit van gehoord.. Laat je me weten als het probleem hiermee opgelost is? Dan heb ik ook weer wat bij geleerd :-D
  En das balen zo zei brandvlek in e gezicht! Flamigel op smeren, werkt best goed! Of eiwit ;-) hersteld de huid sneller van brandwonden

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Au!!
  Het doet al zeer door er alleen maar naar te kijken. Hoop dat het snel weer geneest.

  Monteurs zijn wel een apart soort. Tjonge, jonge. Monteurs van kopieerapparaten horen daar ook bij. Storing? Ah, u heeft er papier in gedaan zegt u? Dan heeft u het papier er vast verkeerd in gedaan, want anders had u ook geen storing. Of verkéérd papier.
  Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. och meisje toch, en alleen omdat je de grill moest gebruiken.
  Wat een rare meneer monteur trouwens en een belachelijk prijs. Maar ja, als je hem anders niet kwijt raakt uit je huis. Balen zeg, die brandplek. Goed smeren hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben maar ineens volger geworden
  wat een leuk blog ook

  BeantwoordenVerwijderen