maandag 22 juli 2013

Van alles wat.

Zaterdag was ik even bij die leuke winkel geweest. Ja die winkel waar je altijd wel wat mee neemt (tenminste ik wel). Nee niet de kringloop (ja daar neem ik ook vaak wat mee hihi), maar de Action.
 
Ik was op zoek naar krimpfolie, maar die vond ik niet. Wel vond ik een paar leuke lapjes. Kijk. Allemaal lieve kleurtjes.
Een denken wat ik hiervoor een leuke dingen mee ga maken. Ook had ik nog een paar rood/roze lapjes (niet op foto) daar heb ik al een bestemming voor maar die moeten nog een tijdje wachten. Begin volgend jaar zal ik die pas aan jullie laten zien denk ik.

Ook vond ik iets leuk om te knutselen. Ik vond het zo leuk dat ik thuis meteen er aan begonnen ben. Ik voor ik het wist was hij klaar en wilde ik hem graag versturen en even een brief er bij en mijn snailmail was onderweg. Ik laat er nog even niet van zien, want de snailmail is nog niet ontvangen volgens mij. De envelop versierde ik ook nog even vlucht zodat het nog op de brievenbus kon en hoe snel het gemaakt is toch vind ik de envelop leuk geworden ;-)

Ook maakte ik nog een granny.
Vorige week maakte ik voor Emilie alle een granny voor haar vriendschapdeken tas.
De eerste toeren.
Helaas was ik vergeten een foto te maken van het eindresultaat, maar wil je dat zien kijk dan even hier en hier.

Ze kwam er nog een te kort dus stuurde ik haar een berichtje als ze nog even geduld wilde hebben wilde ik er nog wel een voor haar maken.
 
Ik begon met vier leuke kleurtjes (te minste dat vind ik) Lekker zomers. Ik had een leuk granny gezien, maar had geen patroon. Toch wilde die wel maken. Ik dacht misschien lukt het me wel om het zo te maken.
Op het internet vond ik wel een stuk van het patroon en dacht dat ik het wel af kon maken. Maar volgens mij was het toch moeilijker dan ik dacht. Ik kwam niet uit. Dit was het resultaat. Niet handig daar wordt Emilie niet blij van. Dus uithalen maar.

Helaas sorry Emilie. Volgende keer zal ik het nog een keer proberen, maar ik wilde hem graag nog versturen voor je wegging. Dus werd het toch een standaard granny.
Kijk dit is het eindresultaat
Ik heb al gehoord dat Emilie er blij mee was.

5 opmerkingen:

 1. Leuk die lapjes ben benieuwd wat je er mee gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die lapjes zijn leuk he?! Ik heb ze alleen nog niet uit de verpakking gehad. Ze lijken me wel een beetje aan de dunne kant maar och, dat geeft niet met het doel dat ik er voor gevonden heb. (als achtergrondje voor foto's)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die lapjes zeg, ben benieuwd naar je creaties daarmee.
  Snailmail is binnen hoor, te leuk! Zie mijjn blog ♥
  En je granny is super!
  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijven oefenen je was op de goede weg en dat voor geen echte haakster super vind ik dat, je komt er wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen