donderdag 20 juni 2013

Klus 129 Bankzaken

Het is weer tijd voor de bankzaken. Ik heb van de afgelopen dagen alle post die betaald moet worden op een stapeltje gelegd en vandaag werk ik het allemaal weg. 
Dat is het ook weer gebeurt. Dit vind ik het  mist erge van de administratie. Morgen staat er nog meer administratie op de planning. Die ik minder leuk vind.

UITZOEKWERK. Van allerlei papieren opzoeken, invullen en zo bah. Hebben jullie dat nou ook en hoe doe jij dit dan?

afhandel tijd: 30 minuten

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dat soort klusjes zeer veel voldoening geven :) Rekeningen betaal ik direct als ze binnen komen en daarna leg ik ze in een bakje. Van tijd tot tijd doe ik de inhoud van dat bakje dan in de juiste mappen. Als ik veel dingen moet invullen en bij elkaar moet zoeken dan ben ik daar eigenlijk nooit zo heel lang mee bezig omdat ik alles dus echt super goed georganiseerd heb haha (ja is echt zo hoor!) Anderzijds komt het ook niet zo heel vaak voor dat ik echt veel dingen moet invullen en bij elkaar moet zoeken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De mappen bij mij zijn ook weer netjes geordend, maar dat betekend helaas nog steeds niet dan zaken sneller uitgezocht en afgehandeld zijn. Nee het uitzoeken na vragen bij andere en zo kost me de meeste tijd. Maar ja het moet wel gebeuren.

      Verwijderen