dinsdag 4 juni 2013

Valse bingo.

Vele van jullie hebben op mijn andere blog wel mee gekregen dat ik daar een bingo gedaan heb. Helaas voor jullie deze bingo is al afgelopen, maar ik wil er toch nog even iets over kwijt.

Ik had namelijke vertelt aan de dames, die mee deden met de bingo, dat als er een valse bingo gemeld werd daar een straf op stond. Ik dacht dat zal wel niet gebeuren, maar hihi het gebeurde toch. Janny (die uit eindelijk toch won) zei bingo terwijl ze geen bingo had.

JAAAA jippie een valse bingo. Wat moest ze hier nog voor doen. Geen liedje zingen of zou. Nee dat is niet leuk. Nee ze moet een envelopje voor mij maken met iets leuks er in.

Dus afgelopen donderdag kwam ik thuis (helemaal kapot van de dag en eigenlijk nog te moe om iets te doen). Daar lag mijn envelopje van Janny op de tafel. Ik werd meteen weer even vrolijk en was meteen even niet meer zo moe. Dus..... openen maar.

Wat zat er in dit envelopje?

Nou dit!
Pannenlappen, onderzetter, 2 harten een kaart en ....
Nog twee ingepakte cadeautjes. Ooo wat zou daar nou in zitten.
Geurige kaarsje afgewerkt met washi tape
en 
Witte hartje gemaakt van??? (Ik ben er nog niet achter). Wel heb ik al een idee wat ik er mee ga doen. Zag toevallig vandaag bij iemand anders iets leuk waar ze dit soort hartjes gebruikt heeft. Dus dat hou ik even in mijn gedachte. Janny is dit nou klei of iets anders?

In ieder geval een hele leuke envelop met spulletjes. 
Bedankt Janny dit was echt een verrassing.

7 opmerkingen:

 1. Ohh wat leuk van Janny!! Zo'n valse bingo is nog niet zo erg hihi!!

  Ik heb je snailmail gisteren ontvangen en er net een stukje over geschreven!!

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan Conny :):) De hartjes zijn van dasklei dat hoef je niet te bakken alleen drogen. Kan je leuke dingetjes van maken en te koop bij speelgoedzaken en Blokker :):) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks weer iets geleerd klei die zo kan drogen. Ik vind ze zeker leuk. De hele envelop was trouwens leuk ;-)

   Verwijderen
 3. Wauw, superleuke post, zo is het geen straf he ;) xx
  Ps je snailmail is binnen hoor, staat op mijn blog. Thanxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke post van Janny! Maar ik werd ook heel erg verrast toen ik gisteren mijn brievenbus leeg haalde! Wauw Conny wat ontzettend lief van je! Echt super bedankt! Reken er maar op dat ik je ook wat leuks terug ga sturen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen