donderdag 13 juni 2013

snail mail of toch niet?

Toen ik zondagavond thuis kwam lag deze mooie envelop al op mij te wachten. Ik dacht nog snail mail? Van wie? Ik verwachte eigenlijk niets. Maar toen ik goed kijk zag ik dat het van iemand was waar ik helemaal niet mee snail mail. De mooie envelop was van Cream@
Ze had een tijdje terug gevraagd om adressen van volgers, zodat ze een keer een kaartje kon sturen. Nou het was niet alleen een kaartje hoor. Kijk dit zat er allemaal in. Lief hé.
Ik ben er heel blij mee. Voor al het geurhartje en magneet voor op de vriezer. Want mijn vriezer kan nog wel wat leuke magneten gebruiken zeg maar ;-)
Dit vind ik vaak het leuks dat je niet weet dat er iets komt en da komt er zo maar iets in je brievenbus.
BEDANKT LIEVE CREAMA

Eergister kreeg ik ook nog deze leuke envelop. Van wie was dit nu weer?
Ik wist het niet dus opende ik de envelop maar en zag dit!
 Voor mij was het niet meteen duidelijk van wie dit was. Tot ik de leuke brief gelezen had. Het bedankt waar Tante Jannie al over gemaild had. Ooo wat leuk. echt wel. De leukste vind ik deze nog wel
Wat kan die meid toch leuk tekenen zeg. Ik wou dat ik het kon. Het grappige is dat ik nog gedacht heb zou ik vragen of ze voor mij een tekening wil maken van Lobbes. Nou het lijkt wel of ze gedachten heeft kunnen lezen. Ik ben er heel blij mee.
BEDANKT LIEVE TANTE JANNIE

En vandaag viel er met een harde klap deze envelop in de brievenbus. Sneller dan verwacht ;-)
Een leuke envelop van Tineke van Muts en meer .... haken 
En kijk de achterkant of is het eigenlijk toch de voorkant? 
 Leuk hé? Maar wat zat er nu in? Nou ik dit leuke boek (omdat ze 280 volgers heeft had. Inmiddels zijn het er al 300! WAUW!!!! Ik zou al blij zijn als ik 50 volgers heb.) en deze schattige kaart. Die ik gewoon gewonnen had. Echt tof.
Ook jij 
BEDANKT LIEVE TINEKE.

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig is hij aangekomen :-). Maar je hebt nog veel meer leuke post gehad, gezellig.
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja sorry dat ik niet eerder je post heb laten zien, maar ik loop een beetje achter met bloggen. NU heb ik even drie dingen in een blogje gezet ;-)

   Ennuh leuke post is altijd welkom hé :D

   Verwijderen
 2. Hihi leuk om mijn Lobbes-tekening nu bij jou terug te zien :) Blij dat je hem leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat heerlijk om te lezen, die is er dus toch, nou die kan tante post weer schrappen, want ze zijn natuurlijk met zijn allen aan het zoeken!!!!
  Maar ik durf het op die manier niet meer in te pakken, denken ze dat het cadeautjes zijn, zijn het ook wel maar voor jullie
  Ik word er weer blij van, nou die andere leukerd nog van Angelique
  Dank voor je berichtje

  BeantwoordenVerwijderen