zondag 23 juni 2013

Klus 132 Hobbykamer ander hoekje

Dit hoekje is vandaag aan de beurt. Ja voor de goed opletters onder ons. Ik heb deze foto gister al gemaakt. Ik dacht het allemaal gister te doen, maar vond het toch te veel. Dus vandaag staat dit op stapel.

 Uitzoeken, opruimen, verplaatsen en ga zo maar door. Een boel spullen, maar ik kan eigenlijk toch niets weg doen. Ok√© ja er gaan wel een paar spullen in de DOEMAARWEG doos. al is het niet veel. Ook hier heb ik weer een paar dingen, waar ik nog niet precies weet waar ik er mee heen wil. Ik zet het even apart. Dat komt nog wel. 

De grote riette mand zit voor met knutsel papier en zo. Ik heb eigenlijk geen zin om het allemaal uit te zoeken. dus laat ik hem maar even staan. Morgen weer een dag of overmorgen of zo iets. Ik zie wel wanneer ik weer zin en tijd heb voor deze kamer. 

Dit is het eindresultaat voor vandaag.

Nu ik naar de foto kijk zie ik dat op de kast ook nog van alles ligt wat uitgezocht moet worden, maar ja het kastje heb ik ook nog niet gehad, dus dat komt dan wel in een keer.

4 opmerkingen:

 1. Dat gaat goed daar! Een grote voorjaarsschoonmaak? ik krijg bijna opruim kriebels als ik het zo zie,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb duidelijk me zinnen hier op gezet. Ik wil graag deze GROTE klus een klaar hebben. Ik wil het graag voor dat het blog jaar voorbij is af hebben dus ik heb nog (volgens de blog klus in huis) iets meer dan 2 maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat gaat de goede kant op! Fijn toch, als je verschil ziet. Moet je niet over je kastje beginnen... je ging de mand en dozen doen en die klus heb je geklaard!!

  Komt goed hoor met de hobbykamer!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen