zondag 16 juni 2013

Klus 128 Weer de Hobbykamer

Vandaag ga ik weer met de hobbykamer aan de gang. Maar voor ik jullie laat zien wat ik gedaan heb ga ik jullie eerst even wat uitleggen, want ik kreeg nog al wat vragen vorige keer ;-)

Ik heb op de blog Klus in Huis meerder keken gesproken over de hobbyKAMER en over de hobbyRUIMTE. Ja jullie lezen het goed het gaat hier om twee verschillende ruimte (best wel een beetje decadent nu ik het zo opschrijf).

Beneden had ik een ruimte waar als spulletjes stonden die eigenlijk thuis hoorde in de bergruimte. Die heb ik opgeruimd en daar heb ik alle andere spullen dus bij gedaan. Toen had ik een lege ruimte over waar ik natuurlijk al wel weer een bestemming voor had. Ik knutselde regelmatig beneden aan de eettafel (veel gezelliger als boven). Manlief was hier niet zo blij mee, want zo bleef ook alle (in zijn ogen) troep op tafel liggen. De hobbyruimte is nog niet helemaal zoals ik wil, maar bruikbaar :D Hier heb ik mijn naaimachientje staan en nog wat andere handwerkspullen. Ook komen hier steeds meer knutselspullen te liggen hihi.

De hobbykamer daarin tegen lijkt meer op een zolder, waar allemaal spullen liggen die je niet zo vaak gebruikt. (aangezien ik geen zolder verder in het huis heb) Hier wil ik dus nu verandering in gaan aanbrengen zodat mijn bureau's weer te gebruiken zijn en de spullen die gewoon weg moeten ook echt weg gaan. Mijn kennende zal het toch weer niet zoveel zijn hihi.

Dus aan de slag maar.
Zo begon ik en dit is het resultaat van een half uurtje werk achter mijn witte bureau.

Je ziet misschien nog wel niet zoveel verschil. Het is zelf wat rommeliger geworden volgens mij als ik het zo bekijk, maar als je goed kijkt zijn de bakje zo goed als leeg. Ik wil vandaag  alle papier graag in de mappen hebben. Dus ik ga nog even verder.

Na weer een half uurtje is dit het resultaat
Ja die rechter stapel in dat vakje is helemaal weg. Dat zit allemaal al in de mappen of ligt op een stapel wat bij het oud papier mag. 
Na nog een half uurtje ziet mijn bureautje er zo uit.
Sorry voor de wazige foto, maar zal als jullie kunnen zien zijn de stapels weg. Er ligt nog wel wat in de bakjes, maar daar moet ik nog iets mee doen. Dat is weer een volgende klus voor nu is het gelukt zoals ik wilde. Het kosten me dan wel weer meer tijd dan ik gehoopt had, maar goed het is af.

2 opmerkingen:

  1. Leuk eigenlijk met van die 'voor' en 'na' foto's. Zou ik ook eens moeten doen. Niet om te bloggen maar gewoon voor mijzelf want dat opruimen lijkt soms zo'n gebed zonder eind haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja zo is het verschil goed te zien hé. Dat geeft dan ook echt voldoening zelf nog dagen laten als je de foto's terug kijkt :D

    BeantwoordenVerwijderen