dinsdag 27 augustus 2013

Iets uit mijn leven - Even lekker wandelen.

Dit had ik nog niet geblogd, dus dan nu maar even ;-)
 
Vandaag gingen we even lekker wandelen. Onze Lobbes loopt eigenlijk altijd los. Oké als we een andere hond tegen komen die aan de lijn is gaat Lobbes ook gewoon netjes aan de lijn. (ik noem dan fatsoensnormen), maar vandaag liepen we heerlijk even weg en zag ik na een stukje lopen dat Lobbes helemaal geen halsband om had. Haha dat wordt dan wat moeilijk aan lijnen.
Gelukkig ben ik niet voor een gat te vangen en kan ik met mijn riem gewoon een soort halsband maken. Minder prettig voor hem, maar ach hoeveel heeft hij hem om dan. Dus we liepen gewoon heerlijk verder. Wat we besloten zelfs een flink eind te lopen en liepen naar het Kasteel een dorp verderop.
 
 Heerlijk op de landweggetjes langs de paarden op.
Lobbes geniet er ook altijd zo lekker van. 
 Bij het kasteel even gekeken naar de grote karpers in de vijver. Ze zijn makkelijk te zien (helaas alleen niet op de foto).
 In de andere vijver heeft Lobbes nog even een lekker duik gemaakt. We zijn meteen maar even doorgelopen naar de beek bij ons in de buurt, want poeh wat stonk hij. Die vijver is niet meer de friste zeggen we dan maar. Ach Lobbes heeft lol en dat is het belangrijkste. Ook in de beek heeft hij het naar zijn zin. En een fijne bijkomstigheid voor ons. Hij is weer lekker schoon. :D
 
Een heerlijke wandeling dus. 

6 opmerkingen:

 1. Ja, zo lieten wij ons hondje ook altijd uit. Vind ook dat dat moet kunnen! Tegenwoordig strooit de gemeente met boetes, maar dat zal wel niet komen door hun instelling maar een gat in de begroting... ;-) Heerlijk dat Lobbes zo lekker mee wandelt en nog een natuurbad neemt onderweg ook! =)
  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve hond. Jullie hebben zo samen een fijne wandeling gemaakt. Heerlijk zo te zien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hoor! Saampjes een fijne wandeling maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne wandeling zo. Geniet er maar lekker van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijke wandeling zeg... genieten , voor jou en voro Lobbes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat lobbes zo mee wandelt zeg. Mooie plaatjes heb je gemaakt dat ziet er nog eens mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen