zaterdag 3 augustus 2013

Klus 140 Zweten, opruimen, opruimen en nog meer zweten.

Zoals ik jullie van de week vertelde had ik niet zoveel tijd. Gister maakt ik even tijd, maar blogte toen nog iets wat ik nog niet geblogd had. NU ga ik jullie even vertellen waarom ik de afgelopen dagen zo druk geweest ben en vandaag en morgen nog ben.

Ons huis staat al een tijd te kopen en de laatste tijd (zeg maar rustig al mee dat een jaar) hoorde we helemaal niets meer. Ik was de ingepakte spullen al weer een beetje uit de doos aan het halen zelf, maar van de week krijg ik een telefoontje van de makelaar. Er was iemand die interesse heeft in onze woning. JIPPIE dacht ik, maar ook meteen dacht ik oeps. Er moet toch nog wel even het een en ander gebeuren. Deze kans wil ik natuurlijk niet laten schieten. Mijn huis moet tip top in orde zijn dus. Geen tijd voor andere dingen. Ja wel voor de dingen die echt moeten gebeuren en al gepland stonden natuurlijk, maar de rest van de tijd heb ik nog om alles in orde te maken.

Ik begon boven met de logeerkamer. Mijn moeder was wezen logeren en ik heb daarna niets meer aan de kamer gedaan. Ook lager nog een lading was (wel 3 wassen) die nog opgevouwen moest worden. Dus aan de gang.
 
Vouwen, vouwen. Opruimen, opruimen en ga nog maar even door.
 
BEFORE

 
 
 AFTER

 

Zo dat was de logeerkamer. Pfff toch nog heel wat werk hoor.
 
Ik loop mijn slaapkamer in en zien dit
 Dit kan natuurlijk zo niet blijven liggen. Hup in een zak en in de kast. Het is nu toch veeeeel te warm voor een dubbel dekbed.
Ook dit kan natuurlijk niet. Ik had een tijd terug de vitrage gewassen, maar nog steeds niet terug gehangen. Het beviel me eigenlijk wel, maar ja de ramen wassen aan de buiten kant voor maandag gaat hem niet meer worden. Ik durf het niet (als de dood op een ladder) en manlief heeft er helemaal geen tijd voor. Dus dan maar even anders oplossen. Gewoon weer de vitrage er voor.
 
Op naar de volgende kamer. Ja mijn gevreesde hobbykamer.

BEFORE

Die bureau moet eerst maar eens. Na een tijdje is het bureau weer netjes.

AFTER

 De rest even snel want er moet nog zoveel meer gebeuren.
Ik begin er langzame hand een beetje genoeg van te krijgen, dus ik pak een doos (die ik eerder al leeg gemaakt had) en stop hier alle spullen (waarvoor ik zo snel even niet een plekje weet) in.
Zo de hobbykamer is ook weer acceptabel.

 
 
Morgen vertel ik jullie verder over de sauna opruimdagen.

3 opmerkingen:

 1. Flink hoor, met dit weer opruimen !
  daar moest ik een voorbeeld aan nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met een woord; respect!
  Dat is een verschil zeg! Hopelijk werpt het zijn vruchten af! Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk opgeruimd huis krijg je zo. Het lijkt me wel afzien met dit warme weer, maar je doet het voor een prima doel. Ik duim voor je dat de verkoop lukt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen