vrijdag 23 augustus 2013

Van ruilen komt huilen dus......

Ja ze zeggen altijd van ruilen komt huilen. Emilie had wat tijdschriften die ze wel wilde ruilen. Ik reageerde op haar berichtje, maar wist niet wat ik te ruilen zou hebben voor haar. Toen we vorige weer samen gezellig een dagje weggingen zag Emilie iets liggen wat van ik er nog wel één over had. Ik zei dan ook die hem ik nog wel voor je liggen en zij zei: "Oké dan ruilen we dat tegen het tijdschrift. Ik vind het een goed idee.
 
Vandaag kreeg ik post. Kijk deze leuke enveloppen vielen op mijn deurmat.
Ik zag aan het handschrift al dat de bovenste envelop van Emilie was, dus  ik wist wat er in zou zitten. Maar toen ik het opende zat er nog veel meer in dan verwacht. Kijk.
Wat leuk het briefpapier van de postfabriek, waar we het vrijdag nog over gehad hadden. Een schattig hartje van strijkkralen. Die komt op mijn prikbord in mijn naaikamertje. Een mooi blad waarschijnlijk had die ergens aan vast horen te zitten, dus hoop dat het effect niet weg is. En een mooie dubbele envelop. Ik had hem al wel eens gezien op blogs van andere, maar nog niet zelf gekregen. Wat leuk. (een grote glimlach op mijn gezicht) en wat zat er in....
Haha de lieve geurkaarsjes waar we het vrijdag ook nog over hadden en een mooie ketting (die helemaal bij mij pas, want hij is fel roze en er hangt een theepotje aan hihi)
Kijk hier lig alles bij elkaar.
 Op naar de volgende envelop. Ik pakte heb uit en zag dit.
  WAUW!!!! Van wie hebben ik deze mooie stempel gekregen. Ik kijk snel naar de naam onder aan de brief. Van Anne?? Uit het niets krijg ik van haar een stempel? WAT LIEF.
Maar toen ik de brief las zag ik dat Emilie haar gevraagd had een stempel te maken voor mij. Jemmie veel te veel voor en stom klein doorzichtig blokje. Dat noem ik geen ruilen meer. Dus ruilen we gewoon niet. Dan komt er ook geen huilen van. Nee ik ga gewoon ook een leuk pakketje maken voor Emilie. Emilie het kan even duren, maar jij krijgt ook weer iets leuk van mij.

Kijk hier ligt alles bij elkaar. Wauw wat ben ik toch verwend.
En Anne heel er bedankt voor het maken van deze mooie stempel. Het is precies zoals je in de brief zegt. Die lieve blink van Lobbes is niet te vangen, maar toch ben ik er heeeeel blij mee. Hij lijkt echt wel. Als je kijkt naar de details. Bedankt hoor.
 
Ook stuurde ik zelf nog post weg. Een kaartje voor het jarige vriendinnetje van Lobbes en een  snailmail envelop. Ik vertel niet aan wie, want dan is de verrassing er af. Helaas ben ik vergeten foto's te maken van de inhoud hopelijk doet de ontvanger dit nog even ;-)
8 opmerkingen:

 1. Wauw! Zo gaaf die post en de stempel is prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de verrassing van de stempel gelukt is. Hij is echt super mooi geworden!

  En natuurlijk fijn dat je, naast het tijdschrift de ketting en de kaarsjes leuk vindt - hihi.
  Het groene blad was alleen versiering, daar zat het kralen-hartje op geplakt met washi tape.

  x Emilie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij houd Emilie gewoon van andere mensen heerlijk verwennen. Want zo ziet het prachtige pakket eruit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haha maar daarom gaat er straks ook een lief pakketje terug ;-) wat terug verwennen is ook leuk :D

   Verwijderen
 4. Wauwie, wat een verwennerij! Leuk, zeg. Ben benieuwd wat er nu weer naar Emilie op de post gaat. :) En wat een leuk kaartje voor het dinnetje van Lobbes, nostalgie! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan even duren maar zie je vanzelf hier ;-)

   De kaart is er ook een uit de oude doos. Ik vond vorige week een dood met oude kaarten terug dit was er één van. Die is al zeker een jaar of 20 oud. Ik had nog steeds geen mooie gelegenheid gevonden oom hem te versturen en blijkbaar toen in de vergetelheid gekomen. Dit voor ik wel een mooi gelegenheid ;-)

   Verwijderen
 5. Wat een top verrassing van Emilie! En wat fijn dat je blij bent met de stempel. Het was erg leuk om te doen. Veel plezier ermee. Groetjes, Anne

  BeantwoordenVerwijderen