donderdag 15 augustus 2013

Wat valt er op mijn deurmat?!!

Van de week hoor de ik de brievenbus klepperen. Ik had er geen aandacht aan besteed, want ik verwachtte niet echt wat. Dus liet het gewoon op de deurmat liggen.
 
Toen ik s'middags weg moest en nog even gauw iets boven moest halen. Zag ik dit interessant pakketje liggen.
 Die kon ik natuurlijk niet laten liggen dat snap je wel. Eigenlijk had ik helemaal geen tijd meer, want ik moest echt weg. Ik was al aan de late kant, maar toen ik het pakketje oppakt en zag dat het pakketje van Haakjuffie was, kon ik natuurlijk niet wachten.
Ik knipte voorzichtig het papier los (best moeilijk als je een beetje haast hebt). Het zal ook zo goed vast geplakt. Toen het plakband los was kun ik gelukkig het papier er makkelijk afscheren. Ik kan niet wacht. En wat zat er in.... DIT!!
 
Wauw die vond ik zo mooi.
Toen in het doosje opende zat er nog meer moois in aan de binnen kant kijk. 
 Mooi dit he.
 De brief zat in een lief doorzichtig zakje met confettie. Schattig he.
 Helaas had ik geen tijd meer om de brief te lezen, dus die nam ik mee in mijn tas. Ik was gewoon te nieuwgierig naar de brief. Deze hebben ik dan ook iets later even zitten lezen toen ik toch ergens moest wachten ;-)
 
Lieve Haakjuffie bedankt voor je lieve snailmail. Het kan even duren, maar natuurlijk krijg je weer iets van me terug ;-)
 
Vandaag viel er nog een pakketje op mijn deurmat. Wat moet dat nou zijn? Nou ik zal het jullie vertellen.
Ik kreeg, na een quiz doen (op hun blog Boel in Love), de poedelprijs van Bjorn en Anne.
 Wat lief he. Kijk.
 
En Bjorn en Anne ik moet er nog even over nadenken waar ik deze schattige poedel aan vast ga maken hoor, want zoals jullie wel weten ben ik natuurlijk veel meer van de platneuzen ;-)


5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je je Poedel ontvangen hebt! Dit is natuurlijk wel een ereprijs die je van twee koinklijke kortsnoetjes gekregen hebt, dus hier vind je vast een mooi plekje voor... op een spijkerjackje? Of een leuk tasje? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog heb je! Ik zag het bij tuttihaakt staan en was neiuwsgierig. Echt de moeite waard om hier even te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige spulletjes heb je gekregen. Dat heeft Haakjuffie echt mooi voor jouw gemaakt en verpakt. Echt een verwenpakketje.

  Geniet er lekker van, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. graag gedaan lieve meid.. geniet er maar van.
  Ennuh, je weet... neem je tijd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke post!!
  En die poedel gewonnen, leuk, ben benieuwd waar hij op komt...

  x Emilie

  BeantwoordenVerwijderen